31 Ağustos 2009 Pazartesi

Çöl Kaplanı Filmini izle,Van Damme Çöl Kaplanı izle

0 yorum

Çöl Kaplanı - Legionnaire (Türkçe Dublaj)
Jean Claude Van Damme Filmleri izle

Tür : Aksiyon / Dram / Macera / Savaş
Yönetmen : Peter MacDonald
Senaryo : Jean-Claude Van Damme, Sheldon Lettich, Rebecca Morrison
Yapımcı : Sheldon Lettich, Christian Halsey Solomon
Görüntü Yönetmeni : Douglas Milsome
Süre : 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi : 30 Temmuz 1999
Oyuncular :
Jean-Claude Van Damme, Steven Berkoff, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Nicholas Farrell, Jim Carter, Ana Sofrenovic, Daniel Caltagirone

Yıl 1924. Gecenin karanlığı çökerken Marsilya’nın nemli sokakları Jandarmanın düdük sesleri ile yankılanır. Gangsterler, araba ile kaçmaktadırlar. Tren istasyonunda, güzel bir kadın tek başına beklemektedir. Hemen yakınlarında ise Alain Lefevre dar sokaklardan geçmektedir. Çaresizce gölgelerde saklanan ve avlanmak üzere olan bir hayvan gibi kaçmaktadır.
Gece olmadan önce bu genç boksör, bu bayanı mafyanın elinden kurtarmaya çalışırken yaptığı boks maçında tuzağa düşürülmüştür.
İki kişinin katili olarak aranmaktadır. Kaçması ve yeni bir kimlik bulması gerekmetedir. Bu yüzden Fransız lejyonuna katılıp kendini kurtaracaktır. Fakat burada yaşayacakları hayatını akışını değiştirecek.


@ Yahoo! Video

İyi Seyirler Dileriz

Şener Şen Filmleri - Çıplak Vatandaş izle

0 yorum

Şener Şen Çıplak Vatandaş Filmi Seyret,Yeşilçam Şener Şen Filmleri izle

Kutsal Damacana Filmi Dvd izle

0 yorum

Kutsal Damacana (2007) [DVD'den & Online izle]

TUR Komedi
YONETMEN Kamil Aydın, Ahmet Yılmaz
SENARYO Ahmet Yılmaz
MUZİK Ercan Saatçi
GOSTERİM TARİHİ20 Aralık 2007
YAPIM 2007 - ABD
SURE 105 Dk ..
Oyuncular Yıldırım Memişoğlu, Settar Tanrıöğen, Şafak Sezer, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun, Belgin Bilgin, Ferhat Yılmaz, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Berivan Karaman

KONUSU
Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar ...


İyi Seyirler Dileriz

Yapay Zeka Filmini izle

0 yorum

Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2001
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : Brian Aldiss , Ian Watson , Steven Spielberg
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 2001, ABD , 145 dk.

Oyuncular

Haley Joel Osment (David Swinton) , Jude Law (Gigolo Joe) , Frances O’Connor (Monica Swinton) , Sam Robards (Henry Swinton) , Jake Thomas (Martin Swinton) , Brendan Gleeson (Lord Johnson-Johnson) , William Hurt (Professor Hobby)
Onbir yaşındaki bir çocuk olan David, dış görünüşüyle yaşıtlarından ayırt edilecek bir özelliğe sahip değildir. Gerçekten sevgi dolu bir yüreği vardır. Fakat kendisi gerçek değildir…

21. Yüzyılın ortalarında bir mucit, kendi varlığından haberdar olan (yani özbilinç sahibi) yeni bir tür bilgisayar geliştirir. Bu icadın temel amacı, kendini insan yerine koyarak, insanlığın ortak sorunlarına (kutuplardaki buzun eriyerek dünyayı sel altında bırakması gibi) çözüm bulmasıdır. Bu tür yapay zeka çeşitli robotlara monte edilir. Bunlardan biri, bir çocuk formundadır. Ve özbilinç sahibi bu robot, günün birinde basit bir makineden daha fazla birşey olup olamayacağını merak etmektedir…

Bilimkurgu donelerle geleceğe taşınmış bir tür Pinokyo uyarlaması olan bu yapım, yönetmeni Spielberg’le olduğu kadar başrol oyuncusu Haley Joel Osment ile de dikkat çekiyor.

BÖLÜM 1

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4

@ Yahoo! Video

İyi Seyirler Dileriz

Erotici +18 izle - Yabancı Erotik Sinema izle

0 yorum

Erotici +18 Film izle - Erotik Sinema izle

Tür:Yabancı Erotik Film
Yönetmen:Tinto Brass
Tinto Brass ın erotik filmlerinden bir tanesi daha..iyi seyirler..filmde türkçe dublaj mevcut degildir..


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

Melissa P. Erotik Filmini izle

0 yorum

Melissa p +18 yabancı erotik türkçe dublaj

Tür : Dram/Erotik
Gösterim Tarihi : 30 Haziran 2006
Yönetmen : Luca Guadagnino
Senaryo : Barbara Alberti , Cristiana Farina , Luca Guadagnino , Melissa P. (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Mario Amura
Müzik : Lucio Godoy
Yapım : 2005, İtalya / İspanya / ABD , 100 dk.


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

İyi Seyirler Dileriz

Soğuk Duş Erotik Filmi izle

0 yorum

Soğuk Duş - Douches Froides +18 - Türkçe Dublaj

Tür:Erotik/Dram-Duygusal/Komedi
Konur:Sabit olan tek şey, karakter, davranış ve algılayıştaki süregelen değişim… Cold Showers, filmin kahramanı,17 yaşındaki Mickael’in “üç ay öncekiyle aynı kişi değilim” diyen sesiyle başlıyor. Üç ay önce Mickael, aklını başından alan kız arkadaşı Vanessa ile mutluydu. Judo takımının kaptanıydı ve mezuniyet sınavlarına çalışıyordu. Ergenlikten yetişkinliğe uzanan yolun başındaki Mickael’in hayatındaki üç aylık değişimin izini sürüyor Cold Showers. Güzel Vanessa ile biri zengin, diğeri fakir iki gencin, Mickael ile Clement’in hikayesini anlatan film, günümüz Fransa’sında küçük bir kasabada geçiyor.
Mickael, anne babasının birbirine karşı duyarsızlaştığı, maddi sorunlar yaşayan bir aileden geliyor. Annesi tarafından para denkleştirmek için aile, iki haftalığına elektriksiz yaşamaya mahkum bırakılıyor. Evde soğuk duş almak ve soğuk kakaolu süt içmek zorunda bırakılan Mickael, okulda ise judo takımının kaptanı olarak saygı görüyor. Mickael’in saplantılı antrenmanlar ve diyet eksenindeki dövüş odaklı hayatına bir gün, takımın ana sponsorunun oğlu zengin Clement giriyor. Michael ile Clement aralarındaki farklılıklara rağmen iyi arkadaş oluyor. Ama ikisini en çok, güzel Vanessa ile yaşamak istedikleri cinsel tecrübe birleştiriyor. Bir gece spor salonunda, aynı matın üzerinde, üç genç, yasaklı bir cinsel maceraya başlıyor. Sınırları keşfetmek her zaman başarıyı beraberinde getirmiyor! Mickael’in ruhu kıskançlığa teslim oluyor. Babasının alkol problemi evde işleri daha da kötüleştiriyor. İçinde yanıp tutuşan öfkeyle Mickael, okulda takım arkadaşıyla kavga ediyor, sınavları da dibe vuruyor. Değişikliklerin hayatında soğuk duş etkisi yarattığı Mickael, sorunlarını aşmak için büyümek zorunda kalıyor!.. Yönetmen Antony Cordier’den; mutluluk, üzüntü, seks, şans ve fiyaskolar üzerine, dokunaklı olduğu kadar eğlenceli bir kara mizah ..

BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

Bir Zamanlar Meksika’da Filmini izle

0 yorum

Bir Zamanlar Meksika’da - Once Upon a Time in Mexico

Tür : Western / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2003
Yönetmen : Robert Rodriguez
Senaryo : Robert Rodriguez
Görüntü Yönetmeni : Robert Rodriguez
Yapım : 2003, Meksika / ABD , 102 dk.

Oyuncular

Antonio Banderas (El Mariachi) , Salma Hayek (Carolina) , Johnny Depp (CIA Ajanı Sands) , Rubén Blades (FBI Ajanı Jorge) , Eva Mendes (Özel Ajan Ajedrez) , Willem Dafoe (Barillo) , Mickey Rourke (Billy) , Danny Trejo (Cucuy) , Enrique Iglesias (Lorenzo) , Marco Leonardi (Fideo)
Film bir kez daha El Mariachi’yi ana karakter olarak alıyor. Kötülere haddini bildirmek üzere sık sık gitar çantasını açmak zorunda kalan adam, Meksika Başkanını yok etmeyi amaçlayan Barillo’yu aramaktadır. Aynı cağrafyaya bir CIA ajanının gelmesiyle bölgede hararet yükselmeye başlar. Eski defterler açılacak, intikam, hırs gibi duyguların havada uçuştuğu bir kovalamaca başlayacaktır.

El Mariachi ve Desperado’nun ardından üçlemenin son halkası. Yönetmen bu filmin serinin İyi, Kötü, Çirkin’i olacağını söylüyor. Filmin en büyük kozu ise şüphesiz oyuncuları. Bütün bu oyuncuları Meksika’nın çöllerinde biraraya getirmek ancak Robert Rodriguez’in aklına gelirdi…



@ Yahoo! Video

Cassandra’nın Rüyası Filmini izle,Cassandra’nın Rüyası seyret

0 yorum

Cassandra’s Dream - Cassandra’nın Rüyası

Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 21 Aralık 2007
Yönetmen : Woody Allen
Senaryo : Woody Allen
Görüntü Yönetmeni : Vilmos Zsigmond
Müzik : Philip Glass
Yapım : 2007, ABD / İngiltere , 108 dk.

Oyuncular

Colin Farrell , Ewan McGregor , Tom Wilkinson (Howard) , Mark Umbers (Eisley) , Hayley Atwell (Angela Stark) , Sally Hawkins , Andrew Howard , Tamzin Outhwaite
Büyük borçları olan ve bu borcu ödemenin yollarını arayan iki kardeş, bir gün bir kaza sonucu genç bir kadınla tanışırlar. Fakat kardeşlerden birinin bu genç kadına aşık olması üzerine olaylar çığrından çıkacaktır.

En büyük problemleri olan borcun da tetiklemesi ile genç kadın, kendisine aşık olan kardeşin duygularını isteklerine ulaşmak için kullanmaya karar verir. Engellenemez bir şekilde suç batağına sürüklenen kardeşler, kısa bir süre içinde düşmanlar kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda birbirlerine de düşman olacaklardır.

Galasını İspanya’da kimselere haber vermeden yapmayı tercih eden simemanın muzip yönetmeni Woody Allen, bu kez de iki yetenekli oyuncu Colin Farrell ve Ewan McGregor ile karşımızda!


collin1 @ Yahoo! Video

collin2 @ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

collson @ Yahoo! Video

İyi Seyirler Dileriz

Şeytan Hücresi Filmini izle

0 yorum

Şeytan Hücresi - Geçit - Malefique [Tr.Dublaj]

Tür : Fantastik / Korku
Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006
Yönetmen : Eric Valette
Senaryo : Alexandre Charlot , Franck Magnier
Görüntü Yönetmeni : Jean-Marc Bouzou
Müzik : Eric Sampieri
Yapım : 2002, Fransa , 90 dk.

Oyuncular

Gerald Laroche (Carrere) , Philippe Laudenbach (Lassalle) , Clovis Cornillac (Marcus) , Dimitri Rataud (Paquerette) , Geoffrey Carey (Charles Danvers)
Aynı hücreyi paylaşan ve her biri birbirinden farklı suçlardan mahkum olmuş 4 suçludan Carrare, bir gün, hapisanenin duvarında gizlenmiş eski bir günlük bulur. Günlükte yazılanlar, dördünün birden ilgisi haline gelir ve kaderlerini etkileyecek ilginç olayların başlamasına neden olur.

Geçen yüzyıldan kalma bu günlük, Danvers adında biri tarafından yazılmıştır ve kara büyüler hakkındadır. Bu konuda, günlükten oldukça fazla bilgi edinirler ve bir de bunun üstüne, Danvers’ın kaderiyle ilgili gerçekleri öğrenince bir karar verirler: bu büyüleri, hapisten kaçabilmek için kullanacaklardır.

Eric Valette’nin yönettiği, dört sene sonra vizyon şansı bulan film, fantastik-korku sinemasına ilgi duyanlar için ilgi çekici olabilir.



Seytan Hucresi @ Yahoo! Video

Zeki Metin Filmleri izle,Zeki Metin Filmleri Seyret

0 yorum
Resimleri tıklıyarak istediğiniz filmi seyredebilirsiniz iyi seyirler dileriz .......









Müjde Ar Filmleri izle,Müjde Ar Filmleri Seyret

0 yorum

Resimleri tıklıyarak istediğiniz filmi seyredebilirsiniz iyi seyirler dileriz ....





Şener Şen Filmleri izle,Şener Şen Filmleri Seyret

0 yorum

Resimleri tıklıyarak istediğiniz filmi seyredebilirsiniz iyi seyirler dileriz .....





Tarık Akan Filmleri izle,Tarık Akan Filmleri Seyret

0 yorum

Resimleri tıklıyarak istediğiniz filmi seyredebilirsiniz iyi seyirler dileriz ...






Sohbet-Chat-Yardım